How to style Guitars

Spar penge på dit næste designkøb

Ægget LænestolFrame 49 skab/opbevaring
1/2

Som studerende kan man i timevis sidde og drømme om at købe Ægget fra Arne Jacobsen eller Frame fra By Lassen. For i de fleste tilfælde, er godt design dyrt – men hvorfor? Det har Jesper Nomborg nu sat sig for at gøre noget ved. Han mener, at kærlighed til godt design ikke er afhængig af indkomst og at godt design bør være mere tilgængeligt for alle. Derfor har han nu oprettet Bestemt.dk. Bestemt.dk er en omvendt auktion. Det går ud på, at man som køber kan byde på en masse klassiske designmøbler, lamper og tilbehør, som er på udsalg. Når du har valgt den designklassiker som du har drømt om, kan du afgive et bud med den pris DU vil betale. Buddet bliver sendt ud til alle forhandlere via Bestemt.dk’s netværk. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og vente til en forhandler accepterer dit bud.

Jeg må snart teste dette koncept, og når jeg har gjort det, vil jeg selvfølgelig vende tilbage til jer om, hvordan det går.

nordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to style Guitars