Nordic Perspective anbefaler Nur

Guide – Make the perfect garden party

Jeg har altid haft lyst til at holde en havefest, hvor der bliver serveret grillmad, sommersalater og lækre sommerdrinks i en stor vandbeholder. Det skal være en rigtig dansk sommerhus stemning! I lørdags havde jeg fødselsdag og i den anledning holdt jeg en havefest. Det var en rigtig vellykket og hyggelig fest!

Så hvis I vil ramme den stemning, har jeg skrevet en guide til den perfekte havefest.

Planlægning

Under planlægningen er det vigtigt at tænke på, hvilken slags havefest man vil holde – hvordan det skal pyntes op, hvordan skal borddækningen være, hvad skal man servere af mad og drikke, hvor stor skal festen være, hvornår skal festen afholdes og hvor skal den holdes.

For at få styr på tingene skrev jeg alle tingene ned på mobilen – hvem jeg skulle invitere, madopskrifter, drinks der skulle købes ind, hvilket slags pynt og en indkøbsliste.

For at få inspiration søgte jeg rundt på Pinterest og I kan se min opslagstavle her.

Mad og drinks

Under festen havde jeg valgt at servere burger, kyllingfillet og 3 forskellige sommersalater som er kartoffelsalat, vandmelonsalat med feta og tomat og mozzarella.

Jeg havde købt ind til en hel masse sodavand, øl og vin. Jeg havde skaffet en stor metalbalje, som blev fyldt op med is. Jeg serverede også en smagsfuld vand med mynteblade, citroner, agurker og frosne jordbær i en stor vandbeholder. Det skal siges at det smager så lækkert og passer perfekt til sommeren. Den er også meget fotogen!

Oppyntning

For at få den hyggelige sommerhus stemning havde jeg pyntet op med poms poms fra Søstrene Grene og et kædelys fra butikken Dora (her) samt balloner fra Euroballoons. Jeg havde spraymalet de store poms poms i guld, da de kun havde hvide tilbage i butikken. Ballonerne var vild flotte. Jeg havde bestilt farverne laks, pink, fuchsia, et 2-tal og 4- tal i guld. Euroballoons kan godt anbefales. De har et stort udvalg af farver og former samt den gode kundeservice.

Selve borddækningen havde jeg en hvid voksdug med fine blonder fra Stof2000 (her). Jeg havde også købt fine blomstrede plastik tallerkener fra Søstrene Grene. Heraf brugte jeg plastik glas og plastik vinglas og servietter. Ingen borddækning uden blomster – havde pyntet bordene med fine blomster og brugt spraymalede dåser i guld og sølv som vaser.

Håber I kan bruge denne guide. Spørg løs, hvis I har spørgsmål. Forstat god onsdag.

 Last Saturday it was my birthday and on that occasion, I throw a garden party for my friends and family. It was a very successful and cozy party! So I have written a guide to the perfect garden party.

During the planning it is important to think about what kind of garden party you want throw – decoration and what kind of food and drinks to serve. It is a good idea to look after some inspiration and I used Pinterest, which is a great site to look after inspiration and DIYs. You can also see my board for Garden Party, here
I choose to serve burgers, chicken and three different summer salad, which are potato salad, watermelon salad with feta cheese and tomato and mozzarella. For drinks I served soda, beers, wine and some tasteful water with lemon, strawberries, cucumbers and mint leaves.

To decorate the party, I choose to buy some poms poms, balloons and chain lights. For the table setting, it is always a good idea to decorate with tablecloth and flowers. It is easier to use plastic plates, cups and cutlery and after use you can throw it out. Remember to keep it simple and have fun. 

I hope you can use this guide. Please ask away if you have some questions. Have a good day.

nordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nordic Perspective anbefaler Nur