Guide - Make the perfect garden party

Nordic Perspective anbefaler Welicious

Jeg har glædet mig meget til at præsentere jer for dagens indlæg. Det handler nemlig om en ny plakat-webshop: WELICIOUS.

WELICIOUS er en ny webshop med selv-designede byplakater, for 10 af Danmarks største byer. Bag WELICIOUS står et par kreative sjæle med stor interesse for typografi, tryk og tendenser, som ønsker at give deres bud på eksisterende og kommende trends. For dem er WELICIOUS en platform, hvor de udfolder og udfordrer dem selv kreativt. De designer plakater de gerne vil have på væggen i egen stue. Så naturligt er deres hovedinspiration alt omkring dem selv.

Her på bloggen har jeg eksklusivt fået lov til at give en rabatkode til alle jer søde læsere. Koden er nordicp – og når I indtaster den under kuponkode og klikker på anvend kupon, bliver der automatisk fratrukket en rabat på –20%!
Jeg håber i hvert fald, at det er et tilbud I synes om. Nedenfor kan I se plakaten, som jeg har valgt – men husk at tjekke hele udvalget for de 10 byer ud (her), for her er der altså virkelig mange fine at vælge imellem.

Sponsoreret indlæg

I have been looking forward to tell about this new webshop. WELICIOUS is a new poster webshop. They are designing posters of Denmarks largest cities. Go and check out here

Here on the blog, I have exclusively allowed to give a discount code for all you lovely readers. The code is nordicp – and when you enter the coupon code in the basket, then click the apply coupon and it will be automatically reduce from a discount of 20%!

I hope you readers found this interesting. Have a lovely Saturday. 


nordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide - Make the perfect garden party