DIY - Decorate old potted plant

Nordic Perspective anbefaler Nichba – Design

Jeg har virkelig set frem til at vise jer kære læsere dette blogindlæg. Jeg har i noget tid holdt øje med Nichba – Design og de håndlavede lysestager fra serien BUILD MY LIGHT. Jeg synes, at lysestagene er super smukke i sit simple og tidsløse design. De fås i forskellige størrelser og farver, som man kan se meget mere inde på deres webshop (her).

Manden bag Nichba – Design er Nichlas Bjørn Andersen. Han er 23 år gammel og kommer fra Aalborg. Han er uddannet som rustfast klejnsmed og i øjeblikket studerer han til produktionsteknologi på University College Aalborg. I november 2014 startede han Nichba – Design og serien BUILD MY Light, som var en drøm han længe har haft.

”Ideen om at fremstille nogle af alle de ting som man sidder og tegner på og at de så i sidste ende, ender op hos folk som køber og værdsætter ens passion og hårde arbejde er virkelig en følelse som er svær at beskrive”, siger Nichlas Bjørn Andersen.

Hvad er din hovedinspiration?
Jeg har altid haft en stor passion for design og især danske og nordiske design klassikere. Og dette er også hvad der giver mig inspirationen til at komme med nye ideer. Og ideerne er mange 🙂

Jeg bestræber mig på at have en finger med i alt. Jeg elsker simpelthen følelsen af at kigge på en tegning og dernæst stå med prototypen i hånden, og til sidst sætte den i produktion.  Jeg overlader intet til tilfældighederne, hvilket man også vil komme til at opleve, når man ser og benytter mine produkter. Stilen vil altid være simpel og funktionel med et touch af gamle og nutidige trends.”

Hvad skal vi forvente af Nichba-design i fremtiden? 
”Fremtiden hos Nichba – Design vil byde på mange spændende ting til hjemmet. Jeg vil fortsat gøre alt for at etablere Nichba – Design på markedet som noget specielt, simpelt og eksklusivt. 

Pt. er der mange gode dialoger oppe og køre med forskellige danske og internationale butikker og webshops som ønsker et samarbejde. Så jeg føler, at jeg skal bidrage med det bedste jeg har at byde på, hvilket jeg også glæder mig ekstremt til. ”

Hvis I vil se mere til Nichba – Design, så tjek hans webshop ud (her), Instagram (her) og Facebook (her).

I’ve been looking forward to show you readers this blogpost. I have for some time been watching Nichba – Design and the handmade candlesticks from the series BUILD MY LIGHT. The candlesticks are so beautiful in its simple and timeless design. They are available in different sizes and colors, as you can see much more on their webshop (here), follow them on Facebook (here) and instagram (here)

nordicperspective

//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Decorate old potted plant