Budget Mandag - urtepotter for under 100 kr

Ideas for my office

Hylde (shelf) / plakat (poster) / bord (table) / stol (chair) |

I torsdags fik jeg velfortjent min sommerferie. Det betyder, at jeg kan bruge mere tid på bloggen. Jeg har så mange ideer og emner, som jeg glæder mig til at arbejde med. Nåå, for at vende tilbage til indlægget, så vil jeg vise jer mine ideer til det kommende kontor projekt. Jeg er så småt ved at blive færdig i vores stue. Der mangler et par småting, men jeg er ellers begyndt så småt med at tænke på, hvordan kontoret og de øvrige rum skal indrettes.

Jeg er primært til hvide møbler og arbejder bedst når det er hvidt. På en måde giver det mig ro. Kan I følge mig eller er det kun mig? Hylder er en god ide til opbevaring af mapper og kontor artikler samt små stilleben for at gøre det mere personligt. Y stol Wegner – plakaten giver kontoret noget at kigge på, især når det er en patent tegning. Plakaten er fra Bomedo, som laver flotte håndlavede vintage patent tegninger. Min drømmestol er About a chair fra Hay. Prisen er slet ikke SU venlig, men fandt en budgetvenlig udgave fra Ikea.

Hvordan vil du indrette dit kontor?

I løbet af i morgen og overmorgen kan I læse om mine ideer til de forskellige rum jeg mangler at folde mig ud i. Så hold øje med bloggen i morgen, for det kommer til at handle om mine ideer til entreen.

I’m showing my ideas for my future office project. I like white furniture and works best when it is white. It is peaceful to work on. What are your ideas for your office?


| Photocredit: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 |

nordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budget Mandag - urtepotter for under 100 kr