Ideas for my office

Ideas for the hallway

| Photocredit: 1 /2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 |

Vores entré er meget lille og mulighederne er derfor begrænsede. Entreen er et vigtig rum, fordi det er det første rum man træder ind i, i vores lejlighed. Her synes jeg entreen skal give et godt førstehåndsindtryk. Vores entré er hvid og kedelig i øjeblikket. Så Jeg har samlet en masse inspiration og et par DIY projekter (nr. 5, 6 og 7), som jeg vil dele med jer. Primært er min hovedinspiration lyst og hvid med få industrielle elementer. DIY – Sko hylden er helt klart en af de DIY projekter, jeg glæder mig til at gå i gang med.

Hvordan skal jeres entré skal se?

I’m showing my ideas and inspiration for the hallway. My inspiration is white and light with few industrial things. The DIY – shoe rack is one of my favorite DIY project that I looking forward to do. How should your hallway look like?

nordicperspective

   

6 kommentarer

 • Camilla

  Ahh…og jeg som har ledt og ledt…og ledt 😀
  Jeg har fundet en anden knage jeg tænker jeg vil købe i stedet for.
  Tak for hjælpen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det lyder fornuftigt 🙂
  Tak skal du have 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nordic Perspective

  Det er DIY projekt med jernrør i VVS afdelingen, som kan købes i Jem og Fix eller Silvan. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nordic Perspective

  Vi er desværre ikke blevet færdig med vores endnu. Jeg venter på kæresten er færdig med hans speciale, så jeg ikke forstyre ham i mit byggeprojekt.
  God fornøjelse med entre projektet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Og en ting mere…ved du hvor man kan købe garderobestangen på billedet øverst til højre? Jeg har ledt længe efter den 🙂 Har set billedet flere steder, men der står ikke, hvor den kan købes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er selv i gang med at skulle indrette min meget lille entré. Det er ligeledes det første rum man træder ind i hos mig.
  Er du blevet færdig med jeres? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ideas for my office