DIY - Concrete lamp

Our kitchen

Velkommen til vores køkken. I går tog jeg nogle billeder af vores køkken, som jeg havde tænkt mig at dele med jer. Køkkenet og den industrielle reol er fra Ikea. Det hvide overskab er fra den tidligere ejer, men kan fås i forskellige genbrugsbutikker. I næste måned får vi nye overskabe, en ny bordplade, en opvaskemaskine og en emhætte. Det glæder mig meget til, og det kan ikke gå stærkt nok.

Husk at følge mig på snapchat – clausendenise.

Welcome to our kitchen. Yesterday I took some pictures of our kitchen, which I want to share with you. The kitchen and the industrial bookcase is from Ikea. The white wall cupboard is vintage and it was from the previous owner, perhaps you can still find this in a vintage store. In next month we are doing some makeover in the kitchen. We are getting a new table top, dishwasher and a cooker hood. I’m so exited and I can’t wait for it anymore.

Remember to follow me on snapchat – clausendenise

nordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Concrete lamp