Guide: Make the perfect gallery wall

Posters from upcoming brands

| 1 By Oliviaugilt | 2 Mueblos | 3 Another poster shop | 4 Rikke Jacobsen | 5 Joanna Jensen | 6 Wild nature | 7 My Buemann | 8 Welicious |

I takt med gårdagens indlæg, der omhandler en guide til at lave en billedvæg (som I kan læse her) har jeg luret på forskellige typer af illustrationer fra upcoming brands. Jeg har en svaghed for sort/hvide illustrationer, men er alligevel blevet forelsket i farverige og sjove figur. Jeg synes det ovenstående udvalg er rigtig pænt, synes I ikke? Hvilken illustration synes I bedst om?____________________________________________________________________________________________________________________________

As yesterdays’ post about a guide to make a gallery wall (which you can read here), I have been searching for some different types of illustrations from upcoming brands. My weakness is black and white illustrations, but more and more I am falling in love with coloring and funny figures. I think the selection above is so pretty, don’t you think? Which illustration do you like the most?

nordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Make the perfect gallery wall