Video Søstrene Grene Haul

Our new kitchen

Forleden fik jeg vist vores køkken, hvor jeg snakker om, at der skal ske noget nyt i vores køkken (her). Nu skete det og det skal I selvfølgelig ikke snydes for. Jer der følger mig på snapchat (clausendenise) har set forløbet, da vi i weekenden fik lavet et nyt køkken. Jeg tænkte, at I også ville synes det var sjovt at se ”før og efter” billeder af vores køkken. Vi fik sat en ny bordplade op, monteret to overskabe, fik flyttet et enkelt skab for at gøre plads til opvaskmaskinen (win win) og monteret en emhætte. Køkkenet er fra Ikea med ”Metod” skabe, lågerne hedder ”Ringhult” og bordpladen er fra HTH, som har farve koden ”Hvid”. Det er helt utroligt, hvordan et par ting kan gøre køkkenet helt nyt og moderne.

____________________________________________________________________________________________________________________________

The other day I show our kitchen, where i talked about there is going to happen something new in the kitchen (here). It happen and of course you aren’t going to miss it. You guys and girls that follow me on snapchat (clausendenise) have seen the process from the last weekend did make a new kitchen. We got a new desk, two wall cupboards, make room to a dishwasher (score!) and mountet a cooker hood.  The kitchen is an Ikea with “Metod” cupboard, the doors is “Ringhult” and the desk is from the danish kitchen brand HTH with the color code “White”. It is amazing how some things can make the kitchen new and modern.

nordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video Søstrene Grene Haul