Back To School - The perfect office part 2

Ny Bolig- og interiørkollektion fra Søstrene Grene

Tidligere i dag kom det nye katelog fra Søstrene Grene’s nye bolig- og interiørkollektion. Jeg må sige kollektionen er rigtig pæn og glæder mig til det lander i butikkerne, hvilket er fra den 10. september.

Jeg er vild med sengetæpperne, bordlampen i messing og krukkerne i fedtsten. Men jeg kan allerede forstille mig, at der er en laaaaang kø foran deres butikker og de er allerede udsolgt. Orh well.. Hvad synes I om kollektion og hvad er jeres favoritter fra den nye kollektion?

I kan se hele den fine kollektionen her.
nordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back To School - The perfect office part 2