Back To School - small apartment inspiration

Astronomical and numeral posters

Bag Mueblos står Camille Sousa-Sousa og Marcus Kai, der har en fælles passion for godt design og interiør. Navnet MueBlos kommer af en spansk sætning ”Mueblos para los pueblos”, som betyder ”møbler til folket”. Mueblos kombinerer grafisk design, håndtegnede illustrationer, produkt design og sund fornuft med et resultat af smukt interiør design til opnåelige priser.

” Every time a new product is on the drawing board, it’s with the words ‘furniture for the people’ in mind. We always ask ourselves “How can we minimize the components of the design and keep the production costs at a minimum”. That’s the secret of why we can always assure you that our prices are very cost competitive without compromising the respect for quality and design.

Our main believe is that great design doesn’t have to cost a fortune!”

Jeg har udvalgt mine favoritter fra deres shop, som er plakaterne La Luna, Las Estrellas og Número NueveMueblos har flotte plakater og du kan finde dine favorit her.

English:
Behind Mueblos is the founders Camille Sousa-Sousa and Marcus Kai, whom have a shared passion for great design and interior decoration. The name ‘Mueblos’ emerged from the spanish words ‘Mueblos para los pueblos’, which means ‘furniture for the people’. Mueblos combines graphic design, handdrawn illustrations, product design and common sense. The result is beautiful interior design at obtainable prices. 

“ Every time a new product is on the drawing board, it’s with the words ‘furniture for the people’ in mind. We always ask ourselves “How can we minimize the components of the design and keep the production costs at a minimum”. That’s the secret of why we can always assure you that our prices are very cost competitive without compromising the respect for quality and design.

Our main believe is that great design doesn’t have to cost a fortune!”

I have chosen my favorites from their shop, which are La Luna, Las Estrellas and Número Nueve. Mueblos has some pretty posters and illustrations, which you can find here.

Sponsoreret indlæg / Sponsored blogpost
nordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back To School - small apartment inspiration