SLUT Giveaway - Vind en Mueblos plakat

DIY – Straw photo frame

Jeg stod i den situation, at jeg ikke havde flere billederammer i A3 størrelse, da jeg ville hænge min nyeste plakat ’Las Estrellas’ fra Mueblos op i min stue. Hvad gør man så? Jeg kom i tanke om, at Søstrene Grene havde lavet en video om, hvordan man selv kan lave en billedramme. Ved hjælp af 2 sugerør og noget snor kunne jeg lave min helt egen billede. Er det ikke smart? Du kan se videoen fra Søstrene Grene her.

I wanted to hang my new poster ’Las Estrellas’ from Mueblos in the livingroom, I was in a situation I didn’t have a photo frame in a size A3. So what now? I released that Søstrene Grene had make a video on how to make your own photo frame. So by using two straw and some string I make my own photo frame. Isn’t that cool? You can see the video from Søstrene Grene here.

nordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLUT Giveaway - Vind en Mueblos plakat