White 52 sqaure meters

(VIDEO) DIY – make your own pillowcase

THUMBS UP for en nem gør-det-selv projekter!

Det er sandelig blevet efterår og nu er det tid til at tilføje lidt textil i soveværelset eller i stuen. En god måde at genbruge striktrøjer, er at tage en gammel strik trøje og lav den om til et pudebetræk. Interesseret? Så se resten af videoen!

THUMBS UP for an easy DIY projects!

It has certainly been autumn here in DK and now it’s time to add some textiles in the bedroom or the living room. A good way to reuse a sweater, is to take an old sweater and make it into a pillowcase. Interested? Then watch the rest of the video!

nordicperspective

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White 52 sqaure meters