Let there be light

I’m back + a Swedish news

Credit: Pinterest

Jeg tjekker lige hurtigt ind, da jeg har noget jeg skal dele med jer. Efter næsten 2 måneders pause er jeg tilbage med frisk energi og gode ideer til bloggen. I de 2 måneder har jeg haft travlt på studiet og eksamer der skulle klares. Nu kan jeg nyde juleferien med alt hvad det begærer under juletiden helt frem til midt januar.

Som I kan læse i overskriften har jeg en svensk nyhed. Fra midten af januar 2016 flytter jeg til Stockholm for at læse i et semester på et udvekslingsophold. Jeg skal gå på Kungaliga Tekniska Högskolan (KTH), som ligger centralt i Stockholm.  I kan tro jeg glæder mig, især når det er i Stockholm. Stockholm er en dejlig og flot by. Jeg glæder mig til at møde nye mennesker, studielivet, svensk kultur, og generelt hele opholdet. Skriv endelig, hvis I nogle tips og anbefalinger, til hvad man skal gøre og besøge i Stockholm.

Hvad betyder det for bloggen, tænker du? Jo nu skal I høre. Jeg har stadig tænkt mig at skrive om det nuværende emne, altså nordisk interiør og upcoming interiør mærker. Men jeg har valgt at udvide horisonten på bloggen, hvor jeg vil dele mere om mig, mine oplevelser og erfaringer i Stockholm. Det håber jeg, at I vil synes om og stadig vil følge bloggen.

Husk at besøge bloggen på nytårsaftensdag, da jeg har lavet en Get ready with me New Year edition – video.

Jeg håber I har haft en dejlig jul og godt nytår.

   

1 kommentar

  • Ej hvor lækkert, jeg elsker simpelthen Stockholm og har en drøm om at flytte dertil permanent. Så jeg vil helst sikkert følge med og krydser fingre for du viser lidt af din hverdag der 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let there be light