I'm back + a Swedish news

Håndsyede puder

Puder er underværker til ens sofa, da det virkelig kan pifte en sofa op. Puder giver en fin detalje, som muligvis kan ændre udtrykket i ens stue. Specielt i de kolde sæsoner er sofapuder uundværlige for mig. Tilfældigt på mit Instagram feed opdagede jeg disse fine håndlavede puder, som er lavet af Maria Lindgaard Mogensen. Jeg kan godt lide det spil mellem de rå og feminine farver på puderne. Knudepuderne giver også en kontrast til almindelig puder. Helt generelt kan jeg godt lide hendes brug af farver på stoffet.  Det kan nemt give lyse farver til sofaen, som passer fint til de mørke tider. Hvad er jeres favoritter?

I kan købe puderne og knudepuderne via hendes Instagram @marialindgaardmorgensen og her på denne webshop Contempofair.dk


Credit: @marialindgaardmorgensen 

nordicperspectivenordicperspective

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back + a Swedish news