Get Ready With Me - The New Years Edition

DIY – Gold 2016 garland

Mellem jul og nytår ledte jeg efter 2016 balloner, som Søstrene Grene solgte, men det lykkedes desværre ikke at få fat på dem. Derfor fandt jeg en anden løsning og takket være Pinterest, som er en trofast ven, der giver en masse inspiration, lavede jeg selv en guld 2016 guirlande.

Du skal bruge:

 • Pap
 • Snor (jeg brugte kød snor)
 • En blyant
 • Guld akryl maling
 • En male pensel
 • En Saks eller en hobbykniv
 • Tape eller limpistol

Det du skal gøre:

 1. Begynd med at tegne et tal af gangen på et stykke pap. Herefter skærer/klipper du numrene ud. Hvis du ikke er god til at tegne, så kan du printe en skabelon ud (her). Tape hvert nummer på pappet og skær/klip numrene ud.
 2. Husk at trimme kanten for at gøre tallene så pæne som muligt.
 3. Mal numrene med guld malingen. Jeg gav dem 3 lag på den side som skal vises frem.
 4. Når malingen er tør, kan du arrangere numrene (baglæns selvfølgelig) og lim snoren på bagsiden af numrene. Når limen er tør, er du klar til at hænge din guirlande op. Hvis du ikke har en limpistol, så brug tape til at klistre snoren på bagsiden af numrene.

Jeg er vild med resultatet. Det er et rigtig godt statement piece til en fest, som man selv kan lave. Det er både nemt og billigt, hvilket er win win for studerende. Jeg har lavet flere skabeloner, som man nemt kan lave til andre fester såsom påske (hent den her), en baby shower (It’s a boy – hent den her og it’s a girl – hent den her), en sommer fest (hent den her) og til jul (hent den her). Jeg håber I kan lide ideen.

God fornøjelse.

English: Before New Years Eve I have been looking around in different stores after 2016 balloons and I couldn’t find them anywhere. So I came up with another solution and thanks to Pinterest, which is a good friend that gives a lot of inspiration, I made a gold 2016 garland. Read more on how to make one.

Suppliers:

 • Cardboard
 • Cord
 • A Pen
 • Gold acryl paint
 • A paint brush
 • A scissor or a utility knife
 • Tape or a glue gun

The steps:

 1. Start to draw the numbers one at a time on the cardboard and then cut the numbers out. If you drawing skills aren’t good, then you can print a template (here). Tape each number on the cardboard and then cut the numbers out.
 2. Remember to trim the edge to make numbers neat as possible.
 3. Paint the numbers. I gave them 3 layers on the side that’s going to be shown.
 4. When the paint is dry, line your numbers up (backwards of course) and glue the cord on the back of the numbers. When the glue is dry, you are ready to hang your garland up. If you don’t have a gluegun, use tape instead back of the numbers.

I really love the result. It is a pretty statement piece for your party, which you can do yourself. It is easy and cheap, which it is a win win for students. I have made more templates that it is easy to make to ypur next party, like easter (here), a baby shower (it’s a boy – here and it’s a girl – here), a summer party (here) and for Christmas (here). I hope you like this idea.

Enjoy.

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get Ready With Me - The New Years Edition