Free printable weekly planner

Free printable calendar 2016

I tog godt imod sidste års kalender og derfor har jeg lavet en ny kalender for 2016. Som de fleste ved, er jeg til det minimalistiske look. Jeg har så derfor prøvet at vise det på kalenderen. Jeg håber, at I kan lide den og tager godt imod den nye kalender.
Jeg har været så flittig at lave en dansk version (her) og en engelsk version (her). Jeg vil så gerne se, hvordan I har brugt kalenderen. Sørg for at bruge hashtagget #nordicperspective og tagge mig på @nordicperspective, så jeg kan se den.

God fornøjelse.

It seemed you liked the last year calendar and now I have made a new calendar for 2016. Most of you know that I love the minimalistic look, which I believe that I have shown in the new calendar. I hope you like the new one.
I have made two versions a Danish version (download here) and an English version (download here). I would love to see how you have styled the calendar. So make sure to use the hashtag #nordicperspective and tag me on @nordicperspective so I can see it.

Enjoy.
nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Free printable weekly planner