ETSY MIX

Free printable weekly planner

Lad os starte 2016 med at blive bedre til at planlægge. Jeg har derfor lavet en ugentlig planner for dig, der elsker at planlægge og dig der vil blive bedre til at planlægge sin uge. Denne weekly planner er også god til dig der blogger eller Youtuber, hvis du vil være bedre til at planlægge tingene. Jeg håber, at I kan lide den.
Den kan hentes i dansk version her og engelsk version her.  Jeg vil så gerne se, hvordan I har brugt kalenderen. Sørg for at bruge hashtagget #nordicperspective og tagge mig på @nordicperspective, så jeg kan se den.

God fornøjelse.

Let us start 2016 to be better at planning and organizing our schedule. I have made a weekly planner for you who love to plan and you who want to be better at planning your schedule. This weekly planner is also good for bloggers and Youtubers, if you want to better at planning and organizing blogposts and videos. I hope you like this one.
You can download the weekly planner in danish version here and english version here. I would love to see how you have styled the calendar. So make sure to use the hashtag #nordicperspective and tag me on @nordicperspective so I can see it.

Enjoy. nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ETSY MIX