5 packing tips and tricks for studying abroad

Free Packing check list

I har nok lige set min video, hvor jeg giver 5 tips og tricks til at pakke, når man skal på udvekslingsophold. Hvis ikke, kan I se den her. Dagene op til afrejsen til Stockholm var jeg i gang med at pakke (læs mere om hvorfor jeg skal til Stockholm her) og brugte en pakkeliste.

Jeg tænkte, at I måske kunne få glæde af den, da flere af jer sikkert skal på en udvekslingsophold eller længere ophold i udlandet. Jeg har derfor lavet den i guld og marmor version, som du frit kan hente HER og printe den ud i A4 format. Jeg håber, at I kan bruge den.

English: You properly have seen my video, where I give 5 tips and tricks to pack when going to study abroad. If not, you can see the video here. When I was packing for the Stockholm trip (read why I’m going to Stockholm), I was using a packing check list.

I thought, you might enjoy it, as several of you probably are going to study abroad or stay abroad longer time. I have therefore made packing check list with gold and marble version, which you can download here and print it out in A4 format. I hope that I can use it.

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 packing tips and tricks for studying abroad