VIDEO - Berlin Haul

Review af Berlin beauty haul

Gårsdagens video (se den her) optog jeg i sidste uge, og siden optagelsen har jeg brugt produkterne, så jeg tænkte, at jeg vil give et review af de produkter, som jeg købte på min Berlin tur.

Urban Decay All Nighter Long-lasting Makeup Setting Spray – Jeg lever og ånder for denne setting spray. Efter min mening er det den originale og bedste makeup setting spray. Jeg har prøvet andre makeup setting sprays blandt andet fra Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray og Lush Face mist Tea Tree Water, men ingen kan sammenlignes med den orignale eller for den sags skyld komme nærheden af, hvor god den er. Faktisk holder de, hvad de lovede, og jeg føler heller ikke, at den ødelægger min makeup eller føles tung på huden.

NYX Jumbo Eye Pencil Yogurt and French Fries – Farven Yoghurt er en lys peach farve, som er perfekt til at lysne øjnene op på de trætte dage. French fries har den perfekte kobberfarve med en smule shimmer for at opnå det bronze look på øjenlåget og med et par lag af mascara, er man klar til nattelivet.

NYX Highlight & contour pro palette – Denne palette er perfekt til mig, da alle 8 farver passer til min hudtone, og jeg kan udnytte dem alle efter det look jeg går efter. Alle farverne er meget pigmenteret, hvilket er overraskende til 20 euro (150 DKK) og det føles heller ikke tungt på huden.

NYX Studio Finish Powder TranslucentDenne pudder er fantastisk og gør det godt sammenlignet med MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder/Pressed, som jeg har brugt i mange år. Jeg er stadig vild med begge puddere , har bare fundet endnu en favorit – og samtidig til en god pris. At bruge en transparent pudder har helt klart sine fordele, blandt andet at sætte concealeren og ens foundation på plads. En transparent pudder holder bedre end en hudfarve pudder.

NYX Soft Matte Lip Cream Cannes and Amsterdam Jeg har hørt meget om Soft Matte Lip Creams, og i Berlin gik jeg efter farverne Copenhagen og Stockholm, men desværre var de udsolgt. Det kan jeg godt forstå. I stedet købte jeg farverne Cannes og Amsterdam. Selve Cannes er i mørk pink eller nude farve og Amsterdam er i rød med orange undertone. De er så flotte. Soft Matte Lip Cream har en blød og mousse-lignende tekstur og glides let på læberne under påføring. Creamen er uigennemsigtig og pigmenteret, men tynd. Creamen bliver ikke for tør eller for klumpet, men tørres i mat under påføring. Man glemmer næsten, at der er noget på ens læber. Selve holdbarheden holder ikke længe, og det er den eneste nedtur ved dem. Alligevel bliver det ikke mit sidste køb af NYX Soft Matte Lip Creams.

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO - Berlin Haul