Review af Berlin beauty haul

Video – My Spring Makeup Routine

ENGLISH SUBTITLES IN THIS VIDEO AND ENGLISH DESCRIPTION BELOW*

I dagens video viser jeg min nuværende forårs makeup rutine. Jeg har lavet en Get Ready With Me video i januar, hvor jeg viste jer min vinter makeup rutine. Siden da er der blevet skiftet et par produkter ud. Jeg nævner min spotconcealer teknik i videoen. Hvis I vil have en video med det, hvor jeg viser, hvordan man gør – så giv denne video en thumbs up eller skriv i kommentarfeltet. Jeg håber, at I kan lide videoen.

In todays video, I’m showing my current spring makeup routine. I did a Get Ready With Me video in Januar, where I showed my winter everyday makeup routine. Since that, some products have been changed. I mentioned my spotconcealer technique in the video. If you want me to make a video about that – let me know by thumbs up this video or leave a comment in the comment section. I hope you like this video.

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review af Berlin beauty haul