VIDEO - First Impressions of NYX Soft Matte Lip Cream

May favorites

Det er tid til at vise mine favoritter fra Maj måned. Som altid viser jeg indenfor beauty produkter og mode ting. Et par trainers, kokosolie og pæne sommer shorts.  Det er bare nogle af de ting, som kommer på banen i denne video. Jeg håber I kan lide videoen. God fornøjelse.

It is time to show my May favorites with beauty products and fashion. This video is on danish, but there is english subtitles. Some trainers, coconutoil and a pair of pretty summery shorts. This are just some of the things that will be in this video. I hope you like this video. Enjoy.

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO - First Impressions of NYX Soft Matte Lip Cream