May favorites

Get Ready With Me in France

Jer der følger mig på snapchat (clausendenise) og Instagram (nordicperspective), husker nok at jeg var på ferie i Sydfrankrig i juli måned. Jeg fik filmet en gør dig klar med video, hvor jeg viser min nuværende ansigtrutine, make-up rutine og det outfit jeg havde på den dag, da vi var på vej til Nice. Jeg håber I kan lide videoen.

______________________________________________________________

For those you follow me on Snapchat (clausendenise) and Instagram (nordicperspective), properly you remember that I was on vacation in South of France in July. I have filmed a Getting Ready video, where I’m showing my current skincare routine, make-up routine and showing the outfit I was wearing that day, when we were heading too Nice. I hope you like this video.

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

May favorites