Get Ready With Me in France

Stripping or Sun-Stripping?


MAC bronzing powderNYX Contour and Highlight paletteNARS blush/bronzer duo travel size – Real Technique contour brush

Vi kender til contour, highlighting og strobing indenfor make-up verden – nu skal vi kende til Stripping (Nej, ikke noget med at smide tøjet). Stripping eller Sun-Stripping er en ny måde at påføre bronzer på og det skulle nemlig være en meget køligere og autentisk måde for bronzing.

Her skal du tænke over hvor solen faktisk rammer dit ansigt, når du påfører bronzeren, modsat til contouring. Det skal helst se naturligt ud som muligt, så en mat bronzer uden shimmer er godt at bruge for det look. For eksempel MAC Bronzing Powder i farven Matte Bronze, alle bronze farver fra NYX Contour and Highlighter palette, NARS blush/Bronzer duo i farven Orgasm/Laguna og The Balm Bahama Mama er perfekte matte bronzer for at opnå det look. Jeg viser metoden i min seneste Gør klar med mig i Frankrig video, hvis I vil se det.

Step by Step for Sun-Stripping:

  1. Vigtig du tapper af det overskydende fra børsten
  2. Placere børsten og træk en stribe fra kinden på tværs over næsen til den anden kind
  3. Forsigtig buff kanterne for at blende ud
  4. Hvis man har lyst, kan man påføre lidt ekstra bronzer på næsen.

Hvad synes I om den nye måde at bruge bronzer på?

_____________________________________________________________

We already know contour, highlight and strobing in terms of the make up – now it is called stripping (No, not something to take off your clothes). Stripping or Sun-stripping is a new placement of bronzer and it says that is a cooler and authentic new way on bronzing.

For this, think about where the sun actually hits your face when applying the bronzer, contrary to contouring. It should look natural as much as possible, so using a matte bronzer without any shimmer for this look. For example MAC Bronzing Powder in Matte Bronze, all the bronze color from NYX Contour and Highlighter palette, NARS blush/Bronzer duo i farven Orgasm/Laguna og The Balm Bahama Mama are perfect matte bronze to achieve this look. I’m actually showing this method in my latest Getting Ready in France video, if you want to see it.

Step by Step for Sun-stripping:

  1.  Tap off the excess from the brush
  2. Draw a strip from the apple of your cheek across your nose to the other cheek.
  3. Gently buff the edges to blend out.
  4. If you want, apply a little more on the nose.

What do you think about the new way of using a bronzer?

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get Ready With Me in France