Chit Chat Get Ready With Me

Beautykøb fra Barcelona


Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in Bow N Arrow – BeautyBlusher – Nars Blush/Bronzer Duo travel size

Fra min Barcelona tur var jeg selvfølgelig forbi Sephora og fik købt et par beauty produkter. Jeg er stor fan af BeautyBlender, så en BeautyBlusher måtte ned i kurven da jeg så den i butikken. Jeg kan endnu en gang tilføje en nude liquid lipstick i samlingen (kommer snart et indlæg), da jeg så Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick i farven Bow N Arrow. Jeg har ikke prøvet disse to endnu, fordi jeg vil lave en First Impression + Review video blandt andet med disse to samt et par andre nye produkter. Så hold øje med bloggen. Da jeg stod ved kassen kom Nars Blush/Bronzer duo travel size med farverne Orgasm og Laguna med i købet. Farven Orgasm blush ser stærk Et perfekt travel size produkt, hvor disse to farver som klæder mig bedst samlet i en.

Jeg er nysgerrig på at prøve nye beauty produkter, så hvad er dit seneste beautykøb?

__________

From my trip to Barcelona I was in Sephora and bought of course some beauty products. I’m a huge fan of BeautyBlender, so when I saw the BeautyBlusher I had to try it. I can now add one more nude liquid lipstick for my (about to be) big nude liquid lipstick collection (a blogpost about that is coming soon), when I saw Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in shade Bow N Arrow. I haven’t tried those two yet, because I wanted to use them in a First Impression + Review video. So stay tuned for that as well. When I was at the cashier, I grap the Nars Blush/Bronzer Duo travel size in the colors Orgasm and Laguna. A perfect travel size product, where these two colors that suits me best in one product.

I’m curious to try new beauty products, so what recently beauty products have you bought?

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chit Chat Get Ready With Me