Beautykøb fra Barcelona

France, Ebay & Denmark Haul

Jeg tænkte, at jeg ville lave en stor haul video, hvor jeg viser de ting jeg har købt i det seneste tid. Bl.a, at jeg aldrig fik vist de ting jeg købte i Sydfrankrig. Det gør jeg nu i denne video. Det er ikke noget nyt jeg shopper på Ebay, men det nye er, at jeg er begyndt at shoppe Koreanske hudpleje og make-up produkter. Til sidst i videoen, viser jeg de ting jeg købte i Zara og i COS samt en kjole fra Pieces. Kjolen er helt sikkert min bedste køb til dags dato, den er så fin. Jeg håber I kan lide videoen.

________________________________________

I thought I will do a big haul video, where i’m showing the things I bought recently. Like I didn’t show my purchases from South of France, which I do in this video. It is not a surprise that I shop at Ebay, but the new thing that I recently started to purchase Korean skincare and make-up products. Last thing in the video i’m showing the items I bought in Zara, in COS and a dress in Pieces. The dress is definitely the best purchased ever. I love it. I hope you like this video even though it is in Danish.

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautykøb fra Barcelona