France Travel Vlog

Back To School – Make Up Look

Excuse the super late back to school series, but better late than never. Så her kommer der en Back To School serie, som kommer til at bestå 3 videoer – make-up video, lookbook og life hacks video. Der vil også være en lille konkurrence i løbet af serien, hvilket I kommer til at høre mere om i life hacks videoen.

I den første video er det en make up video, hvor  jeg viser hele 2 make up looks. Den ene er for lidt yngre seer og det andet look er for de lidt ældre seer. Jeg håber I kan lide videoen og denne Back To School serie.

__________________________________________________

Excuse the super late back to school series, but better late than never. For this Back To School series, there will be 3 videoes with a make up look, lookbook and life hacks video. Stay tuned for a litte giveaway in the life hacks video (only for Danish viewers).

In this make-up video I’ll show 2 make-up looks. The first one is for younger viewers and the second is for older viewers. I hope you like this video and this Back To School series.

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

France Travel Vlog