Back To School - Lookbook

Back To School – Life Hacks + Giveaway

Dette er det 3. og sidste afsnit af Back To School serien, nemlig en life hacks video. Her giver jeg jer 5 tips og tricks til en lettere skolegang. Har du ikke set de to tidligere afsnit af serien, så klik for at se en make up look her og en lookbook her.
Som jeg sagde i videoen holder jeg en konkurrence i samarbejde med DolphinEyes, hvor du har chancen for at vinde to pakker DolphinEyes bademasker i small og i medium.

DolphinEyes producerer og sælger bademasker til børn fra 3 – 8 år. Masken beskytter mod vand og sæbe og sikre samtidig, at barnet kan have øjnene åbne under hele hårvasken. Se mere på deres hjemmeside her og kan stærkt anbefale at se videoen også.

MIT SPECIALE
En veninde og jeg er i gang med at skrive speciale for firmaet DolphinEyes. Vores speciale handler om at rekonceptualisere masken dvs. at finde et andet formål med masken og herefter konstruere den til denne brug.

KONKURRENCEN
For at kunne vinde to pakker DolphinEyes bademasker i small og i medium, skal du komme med dit bud på, hvordan man ellers kan bruge masken og det gør du ved at skrive det nede i kommentarfeltet under videoen eller under dette indlæg.

 

nordicperspectivenordicperspective

   

2 kommentarer

  • charlotte

    Når man sætter hår og giver den gas med hårspray o.lign., men ikke gider vende hovedet nedad eller få spray i øjnene 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene L

    Man kunne bruge dem som voksen eller teen, når man er nødt til at vaske hår, men ikke har tid at tage eye-make-uppen af, fordi man skal ud igen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back To School - Lookbook