Back To School - Life Hacks + Giveaway

Hjælp til specialet + Giveaway

DolphinEyes producerer og sælger bademasker til børn fra 3 – 8 år. Masken beskytter mod vand og sæbe og sikre samtidig, at barnet kan have øjnene åbne under hele hårvasken. Se mere på deres hjemmeside her og kan stærkt anbefale at se videoen også.

En veninde og jeg er i gang med at skrive speciale for firmaet DolphinEyes, som omhandler at rekonceptualisere bademasken dvs. at finde et andet formål med masken og herefter konstruere den til denne brug.

Vi kunne nemlig godt bruge jeres hjælp derude, ved at komme på det bedste bud på, hvordan man ellers kan bruge masken. Det gør du ved at skrive dit svar nede i kommentarfeltet under indlægget. Den der kommer med det bedste bud, vinder to pakker DolphinEyes bademasker i Small og i Medium og så finder jeg vinderen i starten af oktober måned.

Held og lykke.

 

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back To School - Life Hacks + Giveaway