Hjælp til specialet + Giveaway

A guide to Danish design in Copenhagen and Aarhus

Det gik op for mig, at der har været en del indlæg om skønhed og YouTube videoer og lidt mindre af interiør. Nok fordi lysten har mest været på skønhed og at lave YouTube. Men for et stykke tid siden fik jeg en spændende email, som jeg synes var vældig interessant og informativt. Det håber jeg også, at I derude synes det.
Det er nemlig en virtuel guide, til at finde dansk design i København og Aarhus. Jeg synes det er en smart guide, hvis du er på besøg i en af byerne eller du bor der i en af byerne og vil gerne købe dansk design. Feel free til at udforske guiden, for det kan jo være, at du finder noget der er interessant.

God fornøjelse.

_________________________________________________

It occured to me that has been long time writing blog posts about interior. Recently I have been writing about beauty and YouTube videos, because I wanted to. However, I got an interesting email, which I found it very interesting and informative. I hope you guys do as well.
It is a virtual guide to Danish design in Copenhagen and Aarhus. I think it’s a smart guide, if you are visiting or live in one of the cities and would like to buy Danish design. Then feel free to explore the guide, for maybe you’ll find something that is interesting for you.

Enjoy.

Created by travel experts Expedia.dk-with tips from the interior magazine RUM. Open map in a new tab »

 

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp til specialet + Giveaway