A guide to Danish design in Copenhagen and Aarhus

Get Ready With Me – The Barcelona Edition

Jeg var i Barcelona i august måned, hvilket var en fed tur. I kan se flere af mine rejser via min snapchat clausendenise (I kan også se min Barcelona indkøb her). Jeg fik filmet en hel del i Barcelona. En af dem er en vlog, som kommer senere på kanalen og den anden er en “gør dig klar med mig” video. Jeg håber I vil tage rigtig godt imod den – husk at like videoen, det vil gør mig rigtig glad.

______________________________________________________________

I was in Barcelona in August, which was an awesome trip. You can follow more of my trip via my snapchat clausendenise (you can also see my Barcelona beauty haul here). I had the time to film a lot in Barcelona. One of them is a vlog, which will come on the channel soon and the another is a Get Ready With Me video. I hope you will like this video. Enjoy

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A guide to Danish design in Copenhagen and Aarhus