Get Ready With Me - The Barcelona Edition

New pillows

Søstrene Grene lancerede deres interiør kollektion for 4 uger siden og jeg tænkte, at jeg vil vise mine nye puder fra kollektionen. Selvfølgelig valgte jeg farven grå, hvor jeg tænkte at puderne vil gå til lænestolen. Jeg er ret vild med at puderne har en fin lynlåsdeltajle og materialet er så lækkert og blødt. Hvad har I købt fra Søstrene Grene’s kollektionen?

____________________________________________________

Søstrene Grene launch their interior collection for 4 weeks ago and I want to show you what I got from the collection. Of course I choose the color grey, which I think it will suit the pillows really good for the chair. I really like the the zipper detail and the material is so soft and nice. Have you bought anything from the their collection?

nordicperspectivenordicperspective

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get Ready With Me - The Barcelona Edition