First Impressions makeup look

Ikea Hack: Guest towels with lance

Har du et par gamle blonde shorts du ikke længere bruger og gamle viskestykker der trænger sig et nyt liv, så kan man forvandle ens “gamle” viskestykker ved at tilføje blonder i enderne. Jeg spottede denne sød DIY ide på Ikeas egen blog her, hvor de forslår, at man kan bruge dem som et gæstehåndklæde eller forsætte som nye viskestykker. Hvad synes I om denne DIY? Jeg synes det er et enormt hyggeligt projekt. Herhjemme har vi en del viskestykker, som måske alligevel trænger sig til at pifte op.

_____________________________

Do you have an old pair of lace shorts you no longer use and an old kitchen towels, you can transform your “old” tea by adding some lace. I saw this cute DIY idea at Ikea’s own blog here, where they suggest that you can use them as a guest towel or continue as new kitchen towels.
What do you think about this DIY? I think it’s a sweet project. At home we have some kitchen towels, which maybe need to be spice up.

Photokredit: livethemma.ikea

 

nordicperspectivenordicperspective

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First Impressions makeup look